Info ergotherapie

Beste kinderen en ouders van ‘de Talenten’, 

Een nieuw gezicht bij de Talenten; vanaf dit schooljaar ben ik elke donderdagochtend te vinden in de Hamelink.

Ik ben Elise Hillebrand, in 2006 afgestudeerd als ergotherapeut. Sindsdien heb ik op verschillende werkplekken gewerkt, waar ik ervaring heb opgedaan in het werken met zowel kinderen als volwassenen. Momenteel werk ik met plezier in het Kennemer Gasthuis op de Poliklinische Revalidatiebehandeling en vanuit mijn eigen ergotherapiepraktijk in Haarlem.

Als ergotherapeut houd ik mij o.a. bezig met kinderen die moeite hebben met het schrijven, de fijne motoriek, knippen, plakken of kleuren of kinderen met bijvoorbeeld concentratieproblemen. Ik houd mij ook bezig met een goede zithouding in de klas. Samen met het kind zelf, de leerkrachten en ouders kan ik kijken op welke manier bepaalde vaardigheden zo goed mogelijk gestimuleerd kunnen worden, in de klas of thuis. Indien nodig kan ik ingeschakeld worden voor therapie. Deze therapie wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Er bestaat een samenwerkingsverband met Marloes van Oeveren, de fysiotherapeut die vanaf dit schooljaar ook betrokken is bij de school.

Bij vragen of voor meer informatie kunt u terecht bij de leerkracht van uw kind of de intern begeleider. Natuurlijk kunt u mij ook zelf bereiken via email of telefoon.

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

T: 0619281948

Hartelijke groet,
Elise Hillebrand

 

© 2013 Stichting Sint Bavo | Webdesign: MitZ.nl